Intres

Intres is een stijlvol huis met mediterrane trekken. Vrolijke kleuren, veel terrassen, ‘n bloementuin, wijngaard, speelweide en meertje waarin gezwommen kan worden als er voldoende water in staat

Via de entree kom je in een grote gezellige open leefkeuken met alle moderne voorzieningen zoals oven, magnetron, 2 ijskasten etc. Via de openslaande deuren kom je in een omheinde bloementuin.

Via trapjes staat de keuken in open verbinding met de eet- en zitkamer. De laatste heeft een grote grote open haard en TV (inclusief nederlandse kanalen)/DVD. De zitkamer heeft 2x openslaande deuren naar een groot zonnig terras met prachtig uitzicht. Aan de eetkamer grenst een half overdekt terras met een vaste barbecue en een buitenhaard.

Via de eetkamer is een trap naar de benedenverdieping met 2 slaapkamers met dubbel bed en een slaapzaal voor 5 personen. Douche, bad en aparte WC zijn aanwezig. In de ruime hal staat een was/droogcombinatie.

Buitenom bereikbaar zijn er nog 2 slaapkamers met elk 2 1-persoonsbedden. Bij deze kamers is een extra douche en wc (nb. deze kamers zijn alleen in de zomermaanden te gebruiken, dan is het huis geschikt voor 13 personen). Er is zelfs een buitendouche.

Er is verder een centrale verwarming (CV) met oliekachel.

Intres heeft meerdere comfortabele terrassen met tuinstoelen en (buiten) pingpongtafel; een omsloten bloementuin met gazon, grenzend aan de keuken; een wijngaard; het natuurzwembad is nog in aanleg, maar er kan in gezwommen worden als er genoeg water in staat.

Het huis staat op een helling. Aan één zijde staan kastanje- en naaldbomen, aan de andere kant grasland. Boven het huis is een redelijk vlakke grote (speel-)weide. De aanrijroute is een zandpad en loopt tussen statige kastanjebomen door. Het huis ligt op de zon van ‘s ochtends vroeg tot zonsondergang.

ontworpen door Wessel Huising en Lieke Murris - alle rechten voorbehouden